Author Topic: Post your hardware you are running Manjaro on?  (Read 75979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline golf4fun

  • Vollwertiges Mitglied
  • ***
  • Posts: 147
  • Skill: Intermediate
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #15 on: 27. March 2013, 20:18:22 »
Code: [Select]
System:    Host: manjaro Kernel: 3.4.37-1-MANJARO x86_64 (64 bit, gcc: 4.7.2)
           Desktop: KDE 4.10.1 (Qt 4.8.4) Distro: Manjaro Linux
Machine:   System: Acer product: Aspire 7750 version: V1.17
           Mobo: Acer model: JE70_HR Bios: Acer version: V1.17 date: 12/30/2011
CPU:       Dual core Intel Core i3-2350M CPU (-HT-MCP-) cache: 3072 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 9183.64
           Clock Speeds: 1: 800.00 MHz 2: 800.00 MHz 3: 800.00 MHz 4: 2300.00 MHz
Graphics:  Card: Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller bus-ID: 00:02.0
           X.Org: 1.14.0 driver: intel Resolution: 1600x900@60.3hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel Sandybridge Mobile GLX Version: 3.0 Mesa 9.1.1 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card: Intel 6 Series/C200 Series Family High Definition Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: 1.0.25
Network:   Card-1: Qualcomm Atheros AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet driver: atl1c ver: 1.0.1.0-NAPI port: 2000 bus-ID: 02:00.0
           IF: eth0 state: down mac: <filter>
           Card-2: Atheros AR9287 Wireless Network Adapter (PCI-Express) driver: ath9k bus-ID: 03:00.0
           IF: wlan0 state: up mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 500.1GB (80.4% used) 1: id: /dev/sda model: WDC_WD5000BPVT size: 500.1GB
Partition: ID: / size: 14G used: 12G (87%) fs: ext4 ID: /boot size: 99M used: 31M (33%) fs: ext2
           ID: /home size: 443G used: 364G (87%) fs: ext4 ID: swap-1 size: 2.10GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors:   System Temperatures: cpu: 50.0C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 147 Uptime: 8:00 Memory: 971.3/5827.4MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45
« Last Edit: 27. March 2013, 23:17:14 by philm »
Manjaro 64 Bit KDE

Offline mips

  • Held Mitglied
  • *****
  • Posts: 2892
  • Valkyrja
  • Branch: Testing
  • Desktop: XFCE
  • GPU Card: GTX 960
  • GPU driver: video-nvidia
  • Kernel: 3.16
  • Skill: Intermediate
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #16 on: 27. March 2013, 20:30:41 »
Machine:   System: Acer product: Aspire 7750 version: V1.17

Is that a V3? I'm picking up a V3 7710 17" with i5-2450M, 4GB RAM, 500GB HDD for a friends mom tomorrow. Leaving it with windows but gonna create a backup partition with linux on it for her, just in case...

Offline Warez

  • Mirror Support Team
  • ***
  • Posts: 177
  • Branch: Stable
  • Desktop: Cinnamon
  • GPU Card: GeForce GT 740M / Intel® HD Graphics 4000
  • GPU driver: non-free
  • Kernel: 4.1.6-3-MANJARO x86_64
  • Skill: Intermediate
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #17 on: 27. March 2013, 20:56:16 »
My Laptop, Lenovo B550
Code: [Select]
[mihai@apollo ~]$ inxi -Fxz
System:    Host: apollo Kernel: 3.8.3-1-MANJARO x86_64 (64 bit, gcc: 4.7.2)
           Desktop: Xfce 4.10.2 (Gtk 2.24.16) Distro: Manjaro Linux
Machine:   System: LENOVO product: 20053 version: Lenovo B550
           Mobo: LENOVO model: NITU1 version: REFERENCE Bios: LENOVO version: 18CN45WW(V2.54) date: 05/05/2010
CPU:       Dual core Intel Core2 Duo CPU T6570 (-MCP-) cache: 2048 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 ssse3 vmx) bmips: 8383.96
           Clock Speeds: 1: 1200.00 MHz 2: 1200.00 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA GT218 [GeForce G210M] bus-ID: 01:00.0 X.Org: 1.13.3 driver: nvidia Resolution: 1366x768@60.0hz
           GLX Renderer: GeForce G210M/PCIe/SSE2 GLX Version: 3.3.0 NVIDIA 313.26 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card-1: NVIDIA High Definition Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
           Card-2: Intel 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.8.3-1-MANJARO
Network:   Card-1: Broadcom BCM4312 802.11b/g LP-PHY driver: b43-pci-bridge bus-ID: 04:00.0
           IF: wlan0 state: down mac: <filter>
           Card-2: Broadcom NetLink BCM5906M Fast Ethernet PCI Express driver: tg3 ver: 3.128 bus-ID: 07:00.0
           IF: enp7s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 500.1GB (67.3% used) 1: id: /dev/sda model: WDC_WD5000BEVT size: 500.1GB
Partition: ID: / size: 20G used: 5.4G (29%) fs: ext4
Sensors:   System Temperatures: cpu: 46.0C mobo: N/A gpu: 0.0:49C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 153 Uptime: 1:10 Memory: 1276.7/5939.0MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45

Offline Marz0

  • Vollwertiges Mitglied
  • ***
  • Posts: 101
  • Branch: Stable
  • Desktop: Cinnamon 2.6.13
  • GPU Card: ASUS Strix GeForce GTX 970
  • GPU driver: Non-free (NVIDIA 355.11)
  • Kernel: 4.2.1-1-MANJARO x86_64 (64 bit)
  • Skill: Intermediate
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #18 on: 27. March 2013, 22:24:57 »
My Old Laptop Running Manjaro Linux Openbox   :D

Code: [Select]
inxi -Fxz
System:    Host: D610 Kernel: 3.7.10-1-MANJARO i686 (32 bit, gcc: 4.7.2) Desktop: Openbox 3.5.0 Distro: Manjaro Linux
Machine:   System: Dell product: Latitude D610
           Mobo: Dell model: 0D4571 Bios: Dell version: A06 date: 10/02/2005
CPU:       Single core Intel Pentium M (-UP-) cache: 2048 KB flags: (nx pae sse sse2) bmips: 1596.73 clocked at 800.00 MHz
Graphics:  Card: Intel Mobile 915GM/GMS/910GML Express Graphics Controller bus-ID: 00:02.0
           X.Org: 1.13.3 driver: intel Resolution: 1400x1050@60.0hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel 915GM x86/MMX/SSE2 GLX Version: 1.4 Mesa 9.1 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card: Intel 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) AC'97 Audio Controller
           driver: snd_intel8x0 ports: ed00 ec40 bus-ID: 00:1e.2
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.7.10-1-MANJARO
Network:   Card-1: Broadcom NetXtreme BCM5751 Gigabit Ethernet PCI Express driver: tg3 ver: 3.125 bus-ID: 02:00.0
           IF: enp2s0 state: down mac: <filter>
           Card-2: Intel PRO/Wireless 2200BG [Calexico2] Network Connection driver: ipw2200 ver: 1.2.2kmprq bus-ID: 03:03.0
           IF: wlp3s3 state: up mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 60.0GB (5.8% used) 1: id: /dev/sda model: Hitachi_HTS54106 size: 60.0GB
Partition: ID: / size: 53G used: 3.3G (7%) fs: ext4 ID: /boot size: 471M used: 39M (9%) fs: ext4
           ID: swap-1 size: 2.05GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 112 Uptime: 1:43 Memory: 409.6/2012.0MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45
OS: Manjaro Linux 64Bit Cinnamon
Motherboard: ASUS X99 Deluxe
Ram: 16GB, CPU Core i7 5930
Graphics: ASUS Strix (nVidia) GeForce 970
2 x 240GB KINGSTON SSDs, 1 x 128GB KINGSTON SSD.

Offline jefsview

  • Jr. Mitglied
  • **
  • Posts: 99
  • Branch: Testing
  • Desktop: Xfce
  • GPU Card: nVidia GTX 650
  • GPU driver: non-free
  • Kernel: linux41 x64
  • Skill: Intermediate
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #19 on: 27. March 2013, 22:32:03 »
Code: [Select]
System:    Host:  Kernel: 3.8.4-1-MANJARO x86_64 (64 bit, gcc: 4.7.2) Desktop: Openbox 3.5.0 Distro: Manjaro Linux
Machine:   Mobo: ECS model: A970M-A DELUXE version: 1.0 Bios: American Megatrends version: 4.6.5 date: 11/09/2012
CPU:       Hexa core AMD FX-6300 Six-Core (-MCP-) cache: 12288 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm) bmips: 42016.5
           Clock Speeds: 1: 1400.00 MHz 2: 1400.00 MHz 3: 1400.00 MHz 4: 3500.00 MHz 5: 1400.00 MHz 6: 1400.00 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA GK107 [GeForce GTX 650] bus-ID: 01:00.0
           X.org: 1.14.0 driver: nvidia tty size: 80x24 Advanced Data: N/A for root
Audio:     Card-1: NVIDIA GK107 HDMI Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
           Card-2: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI SBx00 Azalia (Intel HDA) driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.8.4-1-MANJARO
Network:   Card-1: Atheros AR9300 Wireless LAN adaptor driver: ath9k bus-ID: 02:00.0
           IF: wlp2s0 state: up mac: <filter>
           Card-2: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller
           driver: r8169 ver: 2.3LK-NAPI port: d000 bus-ID: 03:00.0
           IF: enp3s0 state: down mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 1500.3GB (16.6% used) 1: id: /dev/sda model: SAMSUNG_HD501LJ size: 500.1GB
           2: id: /dev/sdb model: ST1000DM003 size: 1000.2GB
Partition: ID: / size: 170G used: 3.7G (3%) fs: ext4 ID: swap-1 size: 17.44GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 179 Uptime: 3 min Memory: 974.5/15925.6MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45

Offline eskaini

  • Security Team
  • *****
  • Posts: 10842
  • I eat deleted accounts
  • Skill: Novice
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #20 on: 27. March 2013, 22:41:24 »
My Pavilion g6:

Code: [Select]
[carl@manjaro openbox]$ inxi -Fxz
System:    Host: manjaro Kernel: 3.7.10-1-MANJARO x86_64 (64 bit, gcc: 4.7.2) Desktop: Openbox 3.5.0 Distro: Manjaro Linux
Machine:   System: Hewlett-Packard product: HP Pavilion g6 Notebook PC version: 0878110000385D10000620100
           Mobo: Hewlett-Packard model: 183F version: 56.2D Bios: Insyde version: F.16 date: 10/09/2012
CPU:       Dual core Intel Core i5-3210M CPU (-HT-MCP-) cache: 3072 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 9980.7
           Clock Speeds: 1: 1200.00 MHz 2: 1200.00 MHz 3: 1200.00 MHz 4: 1200.00 MHz
Graphics:  Card: Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller bus-ID: 00:02.0
           X.Org: 1.14.0 driver: intel Resolution: 1366x768@60.0hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel Ivybridge Mobile GLX Version: 3.0 Mesa 9.1.1 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card: Intel 7 Series/C210 Series Family High Definition Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.7.10-1-MANJARO
Network:   Card-1: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller
           driver: r8169 ver: 2.3LK-NAPI port: 3000 bus-ID: 02:00.0
           IF: eno1 state: down mac: <filter>
           Card-2: Ralink Device 539b driver: rt2800pci ver: 2.3.0 bus-ID: 01:00.0
           IF: wlo1 state: up speed: N/A duplex: N/A mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 1000.2GB (1.6% used) 1: id: /dev/sda model: ST1000LM024_HN size: 1000.2GB
Partition: ID: / size: 855G used: 16G (2%) fs: ext4 ID: swap-1 size: 8.59GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 142 Uptime: 3:59 Memory: 1089.5/7882.1MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45

Offline eskaini

  • Security Team
  • *****
  • Posts: 10842
  • I eat deleted accounts
  • Skill: Novice
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #21 on: 27. March 2013, 22:46:09 »
Wow, is that 8.59GB swap i see before my eyes?

Offline eskaini

  • Security Team
  • *****
  • Posts: 10842
  • I eat deleted accounts
  • Skill: Novice
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #22 on: 27. March 2013, 22:48:22 »
Wow, is that 8.59GB swap i see before my eyes?

Yeah - just in case. With a 1TB HD, I can certainly afford it!

Offline eskaini

  • Security Team
  • *****
  • Posts: 10842
  • I eat deleted accounts
  • Skill: Novice
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #23 on: 27. March 2013, 23:00:51 »
Yeah - just in case. With a 1TB HD, I can certainly afford it!

Alright you big show off! lol 60gb will do just fine for me :)

Offline eskaini

  • Security Team
  • *****
  • Posts: 10842
  • I eat deleted accounts
  • Skill: Novice
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #24 on: 27. March 2013, 23:12:48 »
Alright you big show off! lol 60gb will do just fine for me :)

Actually, with the exception of the UEFI, I am very pleased with my new laptop. It is a lot quieter than the previous one, and it builds the ISOs so much faster, too.

Offline philm

  • Core Team
  • *****
  • Posts: 10671
    • Manjaro Linux
  • Branch: Unstable
  • Desktop: XFCE
  • GPU Card: Geforce GTX 650
  • GPU driver: non-free
  • Kernel: Maintainer - so all ;)
  • Skill: Guru
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #25 on: 27. March 2013, 23:18:16 »
Here we go for the Godfather of Manjaro ;)

Code: [Select]
System:    Host: manjaro Kernel: 3.4.37-1-MANJARO x86_64 (64 bit, gcc: 4.7.2)
           Desktop: Xfce 4.10.2 (Gtk 2.24.16) Distro: Manjaro Linux
Machine:   System: Acer product: Aspire M3201
           Mobo: Acer model: RS780HVF Bios: American Megatrends version: R01-C0 date: 06/04/2009
CPU:       Quad core AMD Phenom 9650 (-MCP-) cache: 2048 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4a svm) bmips: 18398.5
           Clock Speeds: 1: 2299.023 MHz 2: 2299.023 MHz 3: 2299.023 MHz 4: 2299.023 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA GK107 [GeForce GTX 650] bus-ID: 01:00.0 X.Org: 1.14.0 driver: nvidia Resolution: 1280x1024@75.0hz
           GLX Renderer: GeForce GTX 650/PCIe/SSE2 GLX Version: 4.3.0 NVIDIA 313.26 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card-1: NVIDIA GK107 HDMI Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1 Sound: ALSA ver: 1.0.25
           Card-2: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI SBx00 Azalia (Intel HDA) driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
Network:   Card: Marvell 88E8071 PCI-E Gigabit Ethernet Controller driver: sky2 ver: 1.30 port: e800 bus-ID: 02:00.0
           IF: enp2s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 256.1GB (50.2% used) 1: id: /dev/sda model: Maxtor_6B250S0 size: 251.0GB
           2: USB id: /dev/sde model: Transcend_4GB size: 4.1GB 3: id: /dev/sdd model: SD/MMC size: 1.0GB
Partition: ID: / size: 49G used: 26G (57%) fs: ext4 ID: /home size: 131G used: 94G (76%) fs: ext4
           ID: swap-1 size: 2.51GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors:   System Temperatures: cpu: 33.0C mobo: N/A gpu: 0.0:34C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 132 Uptime: 51 min Memory: 1150.7/3830.2MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45

Offline Ayceman

  • Core Team
  • *****
  • Posts: 2113
  • Security Chief :P
  • Branch: stable, unstable
  • Desktop: Xfce
  • GPU Card: GTX780/HD3000/AMD8400
  • GPU driver: Nvidia/Intel/Catalyst
  • Kernel: latest stable+lts (64)
  • Skill: Advanced
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #26 on: 28. March 2013, 03:43:24 »
Here are mine:

Code: [Select]
Custom Desktop PC (Manjaro XFCE) (Resolution is actually @120hz not 60)

inxi -Fxz
System:    Host: manjaro Kernel: 3.8.3-1-MANJARO x86_64 (64 bit, gcc: 4.7.2)
           Desktop: Xfce 4.10.2 (Gtk 2.24.16) Distro: Manjaro Linux
Machine:   Mobo: Gigabyte model: EX58-UD3R version: x.x Bios: Award version: FB date: 05/04/2009
CPU:       Quad core Intel Core i7 CPU 920 (-HT-MCP-) cache: 8192 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 21328.6
           Clock Speeds: 1: 1596.00 MHz 2: 1596.00 MHz 3: 1596.00 MHz 4: 1596.00 MHz 5: 1596.00 MHz 6: 1596.00 MHz 7: 1596.00 MHz 8: 1596.00 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA GF110 [GeForce GTX 590] bus-ID: 05:00.0 X.Org: 1.13.3 driver: nvidia Resolution: 1680x1050@59.9hz
           GLX Renderer: GeForce GTX 590/PCIe/SSE2 GLX Version: 4.3.0 NVIDIA 313.26 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card-1: 2x NVIDIA GF110 High Definition Audio Controller driver: snd_hda_intelsnd_hda_intel bus-ID: 05:00.1
           Card-2: Intel 82801JI (ICH10 Family) HD Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.8.3-1-MANJARO
Network:   Card: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller
           driver: r8169 ver: 2.3LK-NAPI port: ce00 bus-ID: 0b:00.0
           IF: eth0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 3250.7GB (12.0% used) 1: id: /dev/sda model: STM3250318AS size: 250.1GB
           2: id: /dev/sdb model: ST31000528AS size: 1000.2GB 3: id: /dev/sdc model: HDS722020ALA330 size: 2000.4GB
Partition: ID: / size: 489G used: 13G (3%) fs: reiserfs ID: /home size: 1.4T used: 352G (26%) fs: reiserfs
           ID: swap-1 size: 6.29GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors:   System Temperatures: cpu: 46.0C mobo: N/A gpu: 0.0:49C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 172 Uptime: 22 min Memory: 1045.5/12020.2MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45


Samsung UEFI Laptop (Manjaro OB-Synapse)

inxi -Fxz
System:    Host: manjaro Kernel: 3.8.3-1-MANJARO x86_64 (64 bit, gcc: 4.7.2) Desktop: Openbox 3.5.0 Distro: Manjaro Linux
Machine:   System: SAMSUNG product: 300E4C/300E5C/300E7C version: 0.1
           Mobo: SAMSUNG model: NP3530EC-A0EDX version: FAB1 Bios: Phoenix version: P02RAP date: 08/21/2012
CPU:       Dual core Intel Core i5-2410M CPU (-HT-MCP-) cache: 3072 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 9182.86
           Clock Speeds: 1: 800.00 MHz 2: 800.00 MHz 3: 800.00 MHz 4: 2300.00 MHz
Graphics:  Card: Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller bus-ID: 00:02.0
           X.Org: 1.13.3 driver: intel Resolution: 1366x768@60.0hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel Sandybridge Mobile GLX Version: 3.0 Mesa 9.1 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card: Intel 7 Series/C210 Series Family High Definition Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.8.3-1-MANJARO
Network:   Card-1: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller
           driver: r8169 ver: 2.3LK-NAPI port: 2000 bus-ID: 02:00.0
           IF: enp2s0 state: down mac: <filter>
           Card-2: Atheros AR9485 Wireless Network Adapter driver: ath9k bus-ID: 01:00.0
           IF: wlp1s0 state: up mac: <filter>
           Card-3: Atheros usb-ID: 002-004
           IF: N/A state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A
Drives:    HDD Total Size: 766.3GB (10.1% used) 1: id: /dev/sda model: ST750LM022_HN size: 750.2GB
           2: USB id: /dev/sdb model: MICRO_PLUS size: 16.1GB
Partition: ID: / size: 148G used: 9.8G (7%) fs: ext4 ID: /boot size: 1008M used: 33M (4%) fs: ext2
           ID: /home size: 537G used: 62G (12%) fs: ext4 ID: swap-1 size: 2.15GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 154 Uptime: 1 min Memory: 338.4/5674.8MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45

Offline z1lt0id

  • Neuling
  • *
  • Posts: 44
  • Branch: stable
  • Desktop: Awesome
  • GPU Card: Nvidia GS7600
  • GPU driver: Nouveau
  • Kernel: linux310-x86
  • Skill: Guru
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #27 on: 28. March 2013, 04:20:46 »
Here is my home machine (unfortunately wasn't displaying nvidia driver version due to me remotely accessing it via ssh)

This machine by the looks of it has a ridiculous number of bmips :P
Code: [Select]
System:    Host: ziltoid-pc Kernel: 3.8.4-1-MANJARO x86_64 (64 bit, gcc: 4.7.2) Console: tty 2 Distro: Manjaro Linux
Machine:   Mobo: ASUSTeK model: M5A99FX PRO R2.0 version: Rev 1.xx Bios: American Megatrends version: 1503 date: 01/11/2013
CPU:       Octa core AMD FX-8350 Eight-Core (-MCP-) cache: 16384 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm) bmips: 70666.9
           Clock Speeds: 1: 4414.734 MHz 2: 4414.734 MHz 3: 4414.734 MHz 4: 4414.734 MHz 5: 4414.734 MHz 6: 4414.734 MHz 7: 4414.734 MHz 8: 4414.734 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA GK104 [GeForce GTX 670] bus-ID: 01:00.0
           X.org: 1.14.0 driver: nvidia tty size: 198x24 Advanced Data: N/A out of X
Audio:     Card-1: NVIDIA GK104 HDMI Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
           Card-2: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI SBx00 Azalia (Intel HDA) driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.8.4-1-MANJARO
Network:   Card: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller
           driver: r8169 ver: 2.3LK-NAPI port: c000 bus-ID: 09:00.0
           IF: enp9s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 4128.8GB (20.7% used) 1: id: /dev/sda model: ST4000DM000 size: 4000.8GB
           2: id: /dev/sdb model: OCZ size: 128.0GB
Partition: ID: / size: 19G used: 8.0G (46%) fs: ext4 ID: /home size: 99G used: 9.9G (11%) fs: ext4
Sensors:   System Temperatures: cpu: 37.0C mobo: 35.0C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: 0 fan-2: 0 fan-3: 0
Info:      Processes: 233 Uptime: 15:11 Memory: 2866.6/15971.7MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45


And here is my work machine that I installed Manjaro on.

Code: [Select]
System:    Host: manjaro Kernel: 3.8.3-1-MANJARO i686 (32 bit, gcc: 4.7.2)
           Desktop: Xfce 4.10.2 (Gtk 2.24.16) Distro: Manjaro Linux
Machine:   Mobo: ASUSTeK model: M2N68-VM version: Rev X.0x Bios: American Megatrends version: 0308 date: 07/18/2008
CPU:       Dual core AMD Athlon 64 X2 5200+ (-MCP-) cache: 1024 KB flags: (lm nx pae sse sse2 sse3 svm) bmips: 10804.1
           Clock Speeds: 1: 2700.015 MHz 2: 2700.015 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA C68 [GeForce 7050 PV / nForce 630a] bus-ID: 00:12.0
           X.Org: 1.13.3 driver: nouveau Resolution: 1920x1080@60.0hz
           GLX Renderer: Gallium 0.4 on NV67 GLX Version: 2.1 Mesa 9.1 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card: NVIDIA MCP67 High Definition Audio driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:07.0 Sound: ALSA ver: k3.8.3-1-MANJARO
Network:   Card: NVIDIA MCP67 Ethernet driver: forcedeth port: d880 bus-ID: 00:0a.0
           IF: enp0s10 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 500.1GB (18.8% used) 1: id: /dev/sda model: WDC_WD5000AACS size: 500.1GB
Partition: ID: / size: 54G used: 7.6G (16%) fs: ext4 ID: swap-1 size: 4.92GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors:   System Temperatures: cpu: 36.0C mobo: 33.0C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: 2947 psu: 0 sys-1: 1580
Info:      Processes: 148 Uptime: 3:26 Memory: 916.8/1892.7MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45
« Last Edit: 28. March 2013, 04:25:21 by z1lt0id »

Offline jack

  • Vollwertiges Mitglied
  • ***
  • Posts: 247
  • Carn The Crows!
  • Branch: Stable
  • Desktop: Cinnamon
  • GPU Card: AMD Mobility Radeon HD5650
  • GPU driver: AMD Catalyst
  • Skill: Intermediate
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #28 on: 28. March 2013, 04:43:42 »
My relatively new HP laptop:
Code: [Select]
[jack@manjaro ~]$ inxi -Fxz
System:    Host: manjaro Kernel: 3.7.10-1-MANJARO x86_64 (64 bit, gcc: 4.7.2)
           Desktop: Cinnamon 1.7.3 (Gtk 3.6.4) Distro: Manjaro Linux
Machine:   System: Hewlett-Packard product: HP Pavilion dv6 Notebook PC version: 078F100000205720000620100
           Mobo: Hewlett-Packard model: 1831 version: 55.25 Bios: Insyde version: F.22 date: 12/19/2012
CPU:       Quad core AMD A10-4600M APU with Radeon HD Graphics (-MCP-) cache: 8192 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm) bmips: 18374.9
           Clock Speeds: 1: 1400.00 MHz 2: 1400.00 MHz 3: 2000.00 MHz 4: 2300.00 MHz
Graphics:  Card-1: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Device 9900 bus-ID: 00:01.0
           Card-2: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Cape Verde [Radeon HD 7700M Series] bus-ID: 01:00.0
           X.Org: 1.12.4 driver: fglrx Resolution: 1366x768@60.0hz
           GLX Renderer: AMD Radeon HD 7660G GLX Version: 4.2.12172 - CPC 9.012 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card-1: Advanced Micro Devices [AMD] FCH Azalia Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
           Card-2: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Trinity HDMI Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:01.1
           Card-3: Plantronics GameCom 777 5.1 Headset driver: USB Audio usb-ID: 001-002
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.7.10-1-MANJARO
Network:   Card-1: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller driver: wl bus-ID: 02:00.0
           IF: wlo1 state: up mac: <filter>
           Card-2: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller
           driver: r8169 ver: 2.3LK-NAPI port: 2000 bus-ID: 04:00.0
           IF: eno1 state: down mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 1000.2GB (1.8% used) 1: id: /dev/sda model: ST1000LM024_HN size: 1000.2GB
Partition: ID: / size: 20G used: 9.4G (52%) fs: ext4 ID: /home size: 405G used: 7.8G (3%) fs: ext4
           ID: swap-1 size: 8.39GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors:   System Temperatures: cpu: 57.0C mobo: 30.0C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 138 Uptime: 8 min Memory: 885.8/7392.7MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45[/code

Offline george

  • Neuling
  • *
  • Posts: 14
  • account deleted
Re: Post your hardware you are running Manjaro on?
« Reply #29 on: 28. March 2013, 05:36:21 »
Code: [Select]
System:    Host: x220 Kernel: 3.8.4-1-MANJARO x86_64 (64 bit, gcc: 4.7.2)
           Desktop: Xfce 4.10.2 (Gtk 2.24.16) Distro: Manjaro Linux
Machine:   System: LENOVO product: 4290G51 version: ThinkPad X220
           Mobo: LENOVO model: 4290G51 Bios: LENOVO version: 8DET67WW (1.37 ) date: 12/05/2012
CPU:       Dual core Intel Core i7-2640M CPU (-HT-MCP-) cache: 4096 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 11169.3
           Clock Speeds: 1: 800.00 MHz 2: 800.00 MHz 3: 800.00 MHz 4: 800.00 MHz
Graphics:  Card: Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller bus-ID: 00:02.0
           X.Org: 1.14.0 driver: intel Resolution: 1366x768@60.0hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel Sandybridge Mobile GLX Version: 3.0 Mesa 9.1.1 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card: Intel 6 Series/C200 Series Family High Definition Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.8.4-1-MANJARO
Network:   Card-1: Intel 82579LM Gigabit Network Connection driver: e1000e ver: 2.1.4-k port: 5060 bus-ID: 00:19.0
           IF: eth0 state: down mac: <filter>
           Card-2: Intel Centrino Advanced-N 6205 [Taylor Peak] driver: iwlwifi ver: in-tree: bus-ID: 03:00.0
           IF: wlan0 state: up mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 32.0GB (46.9% used) 1: id: /dev/sda model: MTRON_MSD size: 32.0GB
Partition: ID: / size: 19G used: 4.8G (27%) fs: ext4 ID: /boot size: 122M used: 32M (28%) fs: ext2
           ID: swap-1 size: 0.25GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors:   System Temperatures: cpu: 42.0C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: 1972
Info:      Processes: 133 Uptime: 3:02 Memory: 862.2/7872.4MB Runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.45) inxi: 1.8.45
« Last Edit: 14. April 2013, 12:21:22 by YFDogan »
account deleted